Wienerberger zve na veletrh Střechy Praha 2024

16. 1. 2024
Přijďte na veletrh Střechy Praha 2024, kde Tondach představí novinku pro letošní rok – kompletní systém střešních oken. Historicky poprvé se bude veletrhu účastnit také značka Porotherm, heslo společné expozice zní „Pod krásnou střechou pořádné zdivo“.
Navštivte nás od 15. do 17.2.2024 v areálu PVA EXPO Praha-Letňany.

Proč veletrh navštívit?

  • Budete mít možnost soutěžit o střechu Tondach zdarma
  • Získáte poukaz na pilu Alligator zdarma k nákupu cihel Porotherm
  • Náš obchodní tým bude připraven odpovědět na vaše dotazy
  • Představíme vám novinky a trendy ve stavebnictví pro rok 2024 

Co naleznete na veletrhu FOR PASIV?

Obchodní tým Porotherm vám rád poskytne odborné poradenství pro stavbu pasivních domů z cihel Porotherm. Představí vám moderní cihlové bloky Porotherm T Profi s integrovanou minerální vatou určených pro jednovrstvé zdění bez nutnosti dodatečného zateplení. Prohlédnout si budete moci interaktivní 3D model i fragment skladby jednovrstvého zdiva. 

Na co se můžete těšit?

Tondach poprvé představí novinku pro rok 2024, která doplní komplexní systém střech – střešní okna. Nebudou samozřejmě chybět ani plně integrované fotovoltaické moduly Wevolt X-Tile nebo hydroizolační fólie pro ploché střechy Leadax. Prohlédnout si také budete moci kompletní portfolio pálené střešní krytiny v mnoha barvách a úpravách.

Porotherm vstoupí na veletrh s jednovrstvým zdivem, které nepotřebuje další kontaktní zateplení. Obchodní tým vám dále představí novou akustickou cihlu Porotherm 10 AKU, která zajistí pohodlí a zároveň šetří místo a doplňuje tak celý systém pro obvodové a vnitřní zdivo.

S čím vám poradíme?

Naši odborníci na pořádné stavební materiály budou každý den připraveni odpovědět na vaše dotazy, projít vaše plány a najít pro ně nejlepší řešení. To vše u příjemného občerstvení a hlavně s možností si naše produkty prohlédnout naživo.

Soutěž o střechu zdarma

Využijte jedinečnou možnost získat střechu Tondach zdarma. Letos jsme navíc rozšířili soutěž na 200 m2 a přidali další doplňky, jako fólie nebo střešní okna. Více informací o soutěži vám rádi dají naši oblastní manažeři.

Slevy na materiál a další akční nabídky

Na veletrhu jsem si toho pro vás připravili mnohem více. Tondach vám nabídne slevu 20 % na základní tašky nebo zaměření střechy pro rekonstrukci zdarma. Porotherm návštěvníkům dá k nákupu zdiva pořádnou pilu Alligator v hodnotě minimálně 10 000 Kč s DPH zcela zdarma.

Kde se společně potkáme?

Navštivte náš stánek číslo 301 v hale 3, od 15. do 17.2.2024. Otevírací doba veletrhu je každý den od 10:00 do 18:00, poslední den od 10:00 do 17:00.
Volnou vstupenku, která zároveň platí také na veletrh For Pasiv a For Wood 2024, si můžete zdarma stáhnout na odkazu níže. Stačí jen použít náš kód: 24131.

Obě expozice budou otevřeny ve všední dny od 10:00 do 18:00 h, v sobotu do 17:00 h.
Vstupenka platí na všechny souběžně probíhající veletrhy FOR PASIV, FOR WOOD, FOR THERM a Střechy Praha.

Těšíme se na vás!

Obchodní tým společnosti Wienerberger s.r.o.

 

 

Další novinky

Více zde