For Arch 2020 | Wienerberger Point

Wienerberger zve na svou netradiční expozici v rámci stavebního veletrhu For Arch 2020

18. 9. 2020
Společnost Wienerberger, výrobce cihelného systému Porotherm a pálené střešní krytiny Tondach, myslí na zdraví zaměstnanců, zákazníků a obchodních partnerů.  Proto vytvořila zcela jiný „bezkontaktní“ typ výstavní expozice na veletrhu For Arch 2020. Expozici s názvem Wienerberger Point může odborná i široká veřejnost navštívit v areálu PVA EXPO Praha, Letňany, v hale 1, stánek č. 66, ve dnech 22. - 26. 9. 2020.

„Charakter mezinárodního stavebního veletrhu For Arch významně ovlivnila aktuální epidemiologická situace. Proto budeme v tomto roce své značky Porotherm, Tondach a Terca prezentovat na veletrhu For Arch 2020 v jiné podobě, než na jakou byla veřejnost zvyklá z minulých let,“ vysvětluje Ing. Pavla Peterková, vedoucí marketingu. Zvolená forma, tzv. Wienerberger Point představuje koncept samoobslužného, bezkontaktního stánku, ve kterém si návštěvníci mohou prohlédnout širokou škálu keramických stavebních materiálů Porotherm, Tondach a Terca. „Snažili jsme se také zachovat něco z klasických benefitů, které u příležitosti výstavy For Arch pravidelně nabízíme. Zákazníci i letos mohou získat slevy na stavební materiály, odborné podklady nebo si elektronicky objednat konzultaci s oblastními manažery, kteří jsou připraveni jim pomoci s jejich projektem,“ dodává Ing. Peterková. Koncept výstavní expozice společnosti Wienerberger je připraven s ohledem na aktuální hygienické požadavky.

Konzultace se stavebními odborníky je na expozici Wienerberger Point stále možná

V expozici Wienerberger Point budou pro návštěvníky v omezeném počtu k dispozici i zástupci obchodního týmu Wienerberger, kteří rádi zodpoví všechny dotazy. Podrobnější osobní konzultační setkání si budou moci účastníci sjednat díky samoobslužným tabletům. Cílem společnosti je vytvořit takové podmínky veletržní účasti, které ochrání v maximální možné míře její zaměstnance, zákazníky i obchodní partnery.

Hygienická opatření v expozici

• Ochrana obsluhy stánku a návštěvníka formou odděleného pultu s plexisklem
  • Dezinfekce v dávkovači k dispozici na místě
  • Zajištění dezinfikování tabletů po každém použití